KeyTalk

Veilig toegang tot bedrijfsdata

Medewerkers, klanten en leveranciers willen toegang tot gevoelige informatie. Ook vanaf hun smartphone of laptop (BYOD). Het is uw taak om te zorgen dat dit veilig gebeurt en er geen datalekken ontstaan. Zelfs als een onveilige Wifi-verbinding wordt gebruikt. KeyTalk helpt u met automatische, sterke encryptie en authenticatie waar de gebruiker niets van merkt.

Automatische encryptie van gevoelige informatie

Met versleutelde data kunnen kwaadwillenden niets. KeyTalk zorgt ervoor dat gebruikers veilig versleutelde toegang krijgen tot vrijwel elk apparaat, van server en smartphone tot slim apparaat (Internet of Things). Dat gebeurt via automatische distributie en installatie van kortlevende certificaten die fungeren als een digitaal paspoort. In de praktijk heeft u hiermee een klassieke PKI-gebaseerde beveiliging, maar dan zonder de kosten- en onderhoudsissues die daarbij horen.

Automatische bevestiging van gebruikersidentiteit

Via authenticatie stelt u vast of de gebruiker wel recht heeft op toegang. Vaak worden hiervoor ‘tokens’ ingezet. KeyTalks unieke methode voor hardwareherkenning is goedkoper en handiger in gebruik en zeker zo veilig. U kunt er bijvoorbeeld mee bepalen dat een login en wachtwoord alleen werken in combinatie met de smartphone of laptop van de gebruiker. Zo werpt u een extra drempel op voor kwaadwillenden om (bedrijfs)data in handen te krijgen.

Bescherming tegen datalekken en reputatieschade

De nieuwe datalek-wetgeving stelt bestuurders aansprakelijk bij een datalek. Bovendien bent u verplicht om datalekken te melden, wat reputatieschade met zich mee kan brengen. Ook om deze reden is het belangrijk om bedrijfsdata zo goed mogelijk te beschermen. KeyTalk helpt u hier graag bij.

Wilt u gevoelige informatie goed beveiligen? Op een slimme, handige, kosteneffectieve manier en zonder dat de gebruiker er last van heeft? Neem dan contact met ons op via tel. 088 099 44 00 of info@esecor.nl.