Cryptshare voor Microsoft Outlook

Outlook zoals u nog nooit ervaren hebt

Nieuwe functionaliteit voor het verzenden van gecodeerde berichten en grote bestanden in een zeer vertrouwde omgeving: een interface waarin de gebruiker centraal staat. Hierdoor wordt veilige uitwisseling van informatie erg eenvoudig. Een revolutionaire vorm van gecodeerde e-mail waarmee iedereen binnen uw bedrijf veilig gegevens uit kan wisselen met externe relaties. Cryptshare voor Outlook tilt de communicatie van uw organisatie naar een geheel nieuw niveau van veiligheid en bruikbaarheid. Download de upgrade en ervaar hoe de Cryptshare Server gecombineerd met onze Outlook add-in uw e-mail beter maakt!

Gebruikersvriendelijke Interface

Naadloos geïntegreerd. Eenvoudig te gebruiken.

Gebruikersacceptatie en productiviteit zijn belangrijke doelstellingen. Om dit te bereiken moet een gebruikersinterface zowel intuïtief te gebruiken als functioneel zijn. Het ontwerp van Cryptshare voor Outlook past naadloos in Microsoft Outlook en is gericht op gebruiksgemak en een positieve gebruikerservaring. Geen training nodig. De voortgang van een transactie en de status van alle huidige inkomende en uitgaande transfers zijn eenvoudig te zien in het transactieoverzicht.

De zijbalk geeft de gebruiker controle over wachtwoorden, bijgevoegde bestanden en alle verzonden en ontvangen e-mails. Een knop stelt gebruikers in staat e-mails en grote bestanden net zo snel via Cryptshare te versturen als een standaard e-mail. Zelfs hele map structuren kunnen door middel van drag-and-drop toegevoegd worden met Cryptshare voor Outlook.

Klanten vertellen ons dat de Cryptshare add-in de beveiliging makkelijk maakt, omdat het grote bestanden en gevoelige informatie rechtstreeks vanuit uw vertrouwde e-mailomgeving verstuurt. Dus waarom op zoek naar een andere manier om dit te doen? We zijn ervan overtuigd dat uw hele bedrijf en iedereen met wie u communiceert Cryptshare zal waarderen.

Aan uw wensen aangepaste e-mail meldingen

Uw communicatie. Uw ontwerp.

U maakt niet alleen met een hoog niveau van veiligheid en bruikbaarheid, maar ook met uw huisstijl indruk op uw communicatie partners. Met Cryptshare voor Outlook imponeert u zelfs met de e-mail notificatie. U kunt het uiterlijk in een paar eenvoudige stappen aanpassen aan uw huisstijl. De overzichtelijke lay-out geeft een perfect overzicht van alle informatie die nodig is en laat zien dat u belang hecht aan veiligheid. Dit verbetert het aanzien van uw bedrijf en het verbetert de acceptatie door de gebruikers.

De Cryptshare voor Outlook Transfer Manager

Alles onder controle

Verlies uw belangrijke gegevens niet uit het oog! Met de geïntegreerde Transfer Manager als side bar in Outlook behoudt u het overzicht. De Transfer Manager toont de status van alle transfers die u via Cryptshare voor Outlook heeft verzonden en ontvangen. Omdat het verzenden van veel bestanden ook betekent dat u veel verschillende wachtwoorden moet onthouden, kunt u ervoor kiezen dat Cryptshare voor Outlook alle gebruikte wachtwoorden onthoudt. U kunt deze later weer opvragen.

Om problemen met opslagruimte in uw Outlook-inbox te voorkomen kunnen grote bestanden die u via Cryptshare ontvangt worden losgemaakt van de oorspronkelijke mail en opgeslagen op uw harde schijf. De Transfer Manager biedt een duidelijk overzicht, gemakkelijk en veilig. Een functie die u  nooit meer wilt missen.

Regelgebaseerde verzending

Cryptshare_automation

Het eenvoudige nog eenvoudiger

We vroegen ons af hoe iets eenvoudigs als het verzenden van gecodeerde berichten en bestanden met Cryptshare nog eenvoudiger gemaakt kon worden. Tot nu toe was slechts een klik op de “Verzenden via Cryptshare” -knop voldoende. Vanaf nu is het nog eenvoudiger geworden! Als u dat wilt wordt de Cryptshare voor Outlook Add-in zo ingesteld dat het versturen van een bericht via Cryptshare verloopt als het bericht groter is dan een vooraf gedefinieerde bestandsgrootte. Op deze manier wordt uw e-mail infrastructuur ontzien en hebben gebruikers één zorg minder.

Centraal beheer

Eenvoudige administratie en beheer.

Cryptshare is het meest effectief als alle e-mail gebruikers toegang hebben. Via de administratieve interface van de Cryptshare server kunnen grote aantallen gebruikers eenvoudig beheerd worden. De Roll-out van Cryptshare voor Outlook wordt ook voor grote bedrijven erg eenvoudig door vooraf ingestelde opties en centraal beheerde opties. Een koppeling met Active Directory is mogelijk waardoor specifieke gegevens zoals naam, telefoonnummer etc. automatisch verkregen worden.

E-mail encryptie voor Outlook

Cryptshare voor Outlook is een invoegtoepassing voor Microsoft Outlook welke koppelt aan uw Cryptshare server. Met Cryptshare voor Outlook kunt u zowel de inhoud van een bericht als de bijlagen beveiligen met encryptie. Het verzenden van beveiligde of grote berichten vanuit Outlook gaat met één klik.

Gebruik

Cryptshare voor Outlook werkt in combinatie met een MS Exchange server of elke andere POP/IMAP/SMTP server en maakt een einde aan de limieten op de omvang van een e-mailbericht doordat grote bijlagen door de Cryptshare server verwerkt worden. Hiermee worden uw e-mailservers ontlast wat een significante kosten besparing oplevert.

Door Cryptshare aan te bieden in het primaire kantoorgereedschap bevorderd u het gebruik en daarmee de voordelen van Cryptshare. Uw gebruikers worden aangemoedigd Cryptshare te gebruiken en vergroten daarmee uw ROI. Verder biedt de mogelijkheid om zowel het bericht als de bijlagen te encrypten een verbetering van de veiligheid van het Outlook gebruik.

  • Stuur beveiligde e-mailberichten naar elke willekeurige ontvanger zonder noodzaak om vooraf certificaten uit te wisselen of speciale software te installeren.
  • Stuur, met een enkele muisklik, bijlagen van elke omvang veilig vanuit uw MS Outlook en ontlast daarmee uw e-mailinfrastructuur.
  • De standaard limiet op de omvang van een e-mailbericht bij u en de geadresseerde(n) is niet langer een belemmering voor de succesvolle communicatie met uw klanten en partners.
  • Stuur beveiligde e-mails en grote bestanden direct vanuit uw vertrouwde MS Outlook. Cryptshare is zelf-verklarend, een cursus is niet nodig.
  • Er is minimaal beheer benodigd. U hoeft geen gebruikers te definiëren, u hoeft geen certificaten te installeren, onderhouden en uit te wisselen en de gedeelde bestanden worden automatisch van de Cryptshare server verwijderd.

Implementatie

Cryptshare voor Outlook wordt geïnstalleerd als invoegtoepassing. Er zijn verschillende opties beschikbaar om Cryptshare voor Outlook beschikbaar te maken voor uw gebruikers. Er is geen additionele software en er zijn geen speciale instellingen nodig op uw e-mailserver. Cryptshare voor Outlook werkt met elke MS Exchange of POP3/IMAP/SMTP e-mailserver waarmee Outlook verbonden kan worden.

Cryptshare voor Outlook communiceert vanaf het werkstation van de gebruiker met de Cryptshare server via HTTP of HTTPS. Langs deze weg worden de bijlagen en de inhoud van het bericht verzonden naar de Cryptshare server. Cryptshare voor Outlook past vervolgens het e-mailbericht aan met informatie verkregen van de Cryptshare server en verstuurt het aangepaste bericht.

Cryptshare voor Outlook wordt geleverd met een installatie procedure die gebruikt kan worden voor zowel enkele installaties als in combinatie met uw software distributie systeem. Alle benodigde instellingen kunnen vooraf gedefinieerd en centraal beheerd worden zodat uw gebruikers direct aan de slag kunnen. Indien gewenst kunnen gebruikers ook individuele aanpassingen aan de instellingen doen.

Systeemeisen

Cryptshare voor Outlook is een invoegtoepassing voor uw bestaande Outlook systeem en vereist de beschikbaarheid van een Cryptshare server.

Benodigd:

  • Een Cryptshare Server (Hardware of Virtual Appliance) versie 3.10 of hoger
  • MS Outlook 2007, 2010, 2013 of 2016 (32 of 64bit) op een 32bit of 64bit Windows Operating Systeem wat ondersteund wordt door MS Outlook
  • Een HTTP or HTTPS verbinding van uw Outlook client naar uw Cryptshare server
  • MS Exchange, POP3 of IMAP e-mail account
  • MS .NET 4.5 of hoger op uw werkstation