Digitaal ondertekenen opdrachtvoorwaardenformulier taxateur

checklist-1643781_960_720Nieuwe modellen voor taxatierapporten

Op 1 april 2016 zijn de nieuwe taxatierapportmodellen 2016 geïntroduceerd. Taxatieopdrachten geaccepteerd na 1 april 2016 moeten worden uitgewerkt in het nieuwe model 2016. De invoering van de nieuwe modellen taxatierapporten zorgt bovendien voor veranderende processen rondom het verstrekken en vastleggen van de taxatie opdracht. De taxateur dient te beschikken over een getekend opdrachtvoorwaardenformulier en dient dit bovendien vanaf 1 oktober 2016 toe te voegen als bijlage aan het taxatierapport.

Het is natuurlijk aan de taxateur om te bepalen hoe hij/zij aan de nieuwe eisen gaat voldoen, maar wil er natuurlijk zo min mogelijk tijd en kosten aan kwijt zijn.

Aangetekende mail en digitale handtekeningen

eSeCor biedt met de RMail van RPost een compleet platform voor aangetekende e-mail, privacy compliance door middel van end-to-end e-mailencryptie en elektronische handtekeningen voor het sneller en goedkoper ondertekenen van overeenkomsten.

De taxateur kan met RMail de documenten via e-mail rechtsgeldig digitaal laten ondertekenen. De werkwijze is eenvoudig, laagdrempelig, snel en goedkoper dan een postzegel.

RPost

RPost is opgericht in 2000, bezit 35 wereldwijde patenten, heeft meer dan 25 miljoen gebruikers en opereert in 8 talen, waaronder Nederlands.

In Nederland en België worden de diensten van RPost door een groot aantal verschillende organisaties, waaronder incassobureaus, accountants- en advocatenkantoren, verzekeraars, (thuis)zorgorganisaties en uitzendbureaus, met succes ingezet.