eSecure

Simpelweg alles veilig

Bij het uitwisselen van gegevens tussen verschillende organisaties (B2B) of organisaties en medewerkers/klanten (B2C) worden sterk verschillende hulpmiddelen gebruikt, elk met eigen eisen aan de beveiliging van de communicatie.

E-mail beveiliging

Informatie die u niet toevertrouwt aan een ansichtkaart zou ook niet via e-mail verstuurd moeten worden, tenzij deze beveiligd is. Door de e-mail te versleutelen, wordt deze onleesbaar voor onbevoegden. Door e-mail te beveiligen, is het breder inzetbaar en bespaart u op traditionele verzendkosten. Voorkom dat belangrijke en gevoelige informatie uitlekt of in verkeerde handen komt.

Controle bij toegang op afstand

Bij toegang op afstand (remote access) is het van belang dat u de identiteit van de gebruiker kunt controleren. U wilt immers weten WIE toegang wil tot uw waardevolle informatie.

Stuur versleutelde e-mails zonder rompslomp

Omdat geen situatie of organisatie hetzelfde is, biedt eSeCor verschillende oplossingen voor het beveiligen van e-mails en de daarin opgeslagen informatie.

Wij bieden een variëteit aan mogelijkheden waarmee een zo hoog mogelijk niveau aan beveiliging gewaarborgd wordt zonder gebruiksgemak en flexibiliteit uit het oog te verliezen. Al onze oplossingen zijn eenvoudig in gebruik en te automatiseren.

Wij bepalen graag samen met u welke oplossing het beste bij uw specifieke situatie en eisen past.

Meer weten? Stuur een bericht naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.

Ontzie ontvangers: stel geen infrastructurele eisen

Er bestaan verschillende oplossingen voor het veilig communiceren via e-mail. De manier waarop deze systemen werken is zeer verschillend, maar vaak worden er eisen gesteld aan alle betrokken partijen. De eis kan zijn dat er speciale software gebruikt wordt of zelfs gebruik gemaakt wordt van een geheel apart systeem.

eSeCor levert verschillende oplossingen welke géén eisen stellen aan de infrastructuur en beschikbare programmatuur op de PC of het device van de ontvanger(s). Wij bepalen graag samen met u welke oplossing het beste bij uw specifieke situatie en eisen past.

Meer weten? Stuur een bericht naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.

Wissel (grote) bestanden veilig uit

In ons dagelijks werk gebruiken we krachtige tools om ons te ondersteunen bij de communicatie met relaties zoals collega’s, zakenpartners, klanten, leveranciers. De gebruikte oplossingen waarmee wij ons werk verrichten, zoals Microsoft Office, CAD-oplossingen, filmmontagepakketten etc. slaan gegevens op in bestanden. Deze bestanden zijn vaak groot en worden in de toekomst steeds groter; te groot om te delen via e‑mail.

Bestanden kunnen ook vertrouwelijke of gevoelige informatie bevatten. Denk hierbij aan ideeën voor nieuwe producten of diensten, onderzoeksresultaten, bedrijfsplannen of persoonlijke informatie over cliënten waarmee we een verplichting hebben om deze gegevens te beschermen. Dat betekent dat deze gegevens op een veilige manier gedeeld moeten kunnen worden.

eSeCor levert oplossingen voor het betrouwbaar en veilig uitwisselen van grote en/of gevoelige bestanden. Wij bepalen graag met u welke oplossing het beste bij uw specifieke situatie en eisen past.

Meer weten? Stuur een bericht naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.

Automatiseer veilige verzending van informatie

Ondanks alle bezwaren welke kleven aan de ontvangst van grote hoeveelheden e-mail, is het versturen van informatie via e-mail een van de eenvoudigste manieren om informatie te delen en daarmee onverminderd populair. Dit routinematig verzenden van informatie door uw medewerkers heeft als risico dat gegevens en/of documenten welke anders – veilig – verstuurd moeten worden gewoon standaard (onveilig) verstuurd worden.

eSeCor levert een oplossing welke deze berichten kan herkennen waarna deze informatie op de juiste wijze veilig verstuurd wordt.

lees meer over de eSelector

Authentiseer toegang voor gebruiker en device

U heeft goed geregeld wie toegang heeft tot uw gegevens en dus wilt u ook de zekerheid dat de medewerker of relatie die zich meldt ook echt de rechtmatige eigenaar is van de gebruikte inlognaam. Ook wilt u weten of deze medewerker of relatie gebruik maakt van een bekende PC of een bekend – en toegestaan – device.

De veel gebruikte methode voor gebruikersherkenning met inlognaam en wachtwoord biedt slechts een zeer zwakke bescherming en geeft geen enkele informatie over de locatie waar de gebruiker zich bevindt of welk device gebruikt wordt.

Met KeyTalk levert eSeCor een state-of-the-art oplossing welke de hoogste mate van zekerheid biedt, maar tevens zeer eenvoudig in gebruik is.

lees hier meer over KeyTalk