eSelector

Naadloze integratie van e-mail met elke business toepassing

De eSelector van eSeCor voorziet in een gecontroleerde en geautomatiseerde integratie tussen uw e-mail- en uw informatie management omgeving (DMS, CRM of ERP). Dit alles zonder tussenkomst van uw medewerkers. Als u gebruik maakt van een proces management systeem maakt de classificatie van berichten het mogelijk om e-mailberichten automatisch aan het juiste proces te koppelen.

Waarom de eSelector

Bedrijfsinformatie zit verstopt in e-mail
E-mail wordt vaak gebruikt voor het versturen van bedrijfsinformatie. Deze, soms bedrijfskritische, informatie is daarmee alleen toegankelijk voor de ontvanger van het e-mailbericht.

Inboxen onbereikbaar voor de organisatie

Als u gebruik maakt van een e-mailprogramma als Lotus Notes of Microsoft Outlook kan elke medewerker zijn e-mail organiseren. Hoe waardevol dat ook is voor de eigenaar van de e-mailbox, voor de organisatie is dit persoonlijke ‘e-mailarchief’ net zo slecht bereikbaar als het persoonlijke archief in de bureaula.

E-mail moet als document behandeld worden

Net als voor andere zakelijke documenten geldt ook dat zakelijke e-mailberichten betrouwbaar en gecontroleerd verzonden, ontvangen en bewaard moeten worden.

Verwerken van e-mail kost veel tijd

Informatie die via e-mail is ontvangen wordt vaak handmatig in andere systemen opgenomen. Bedenk wat een half uur tijdswinst per dag per medewerker kan opleveren.

Organisatie afhankelijk van kennis en discipline medewerker

Veel bestaande oplossingen bieden medewerkers de mogelijkheid om e-mailberichten handmatig vanuit hun inbox in het DMS op te nemen. Alles staat of valt met de kennis en discipline van de medewerker. De organisatie hoeft hier niet afhankelijk van te zijn.

Wetgever stelt eisen aan archivering e-mail

E-mail is onderdeel van het bedrijfsproces. De wetgever maakt geen onderscheid tussen e-mail en andere documentsoorten. Daarom gelden alle wettelijke eisen aan de omgang met informatie ook voor e-mail.

eSelector – uw e-mail veilig op de juiste plaats

De eSelector van eSeCor

 • Verwerkt berichten procesmatig dankzij classificatie van berichten;
 • Handelt inkomende- uitgaande- en interne e-mail gecontroleerd af;
 • Zorgt dat berichten automatisch worden opgeslagen in bijvoorbeeld het document management systeem, waardoor u minder afhankelijk bent van de individuele e-mailgebruiker;
 • Draagt bij aan volledigheid van dossiers;
 • Draagt bij aan de klanttevredenheid;
 • Bespaart tijd en geld door efficiënt gebruik van resources;
 • Voorkomt overlopende e-mailboxen;
 • Borgt in- en uitgaande informatie conform de relevante wet- en regelgeving.
eSelector Cryptshare Connect

Met eSelector Cryptshare Connect van eSeCor combineert u de betrouwbare en veilige informatieoverdracht van Cryptshare met het gebruiksgemak van e-mail. Uw gebruikers versturen een normaal e-mail bericht. Op basis van vooraf geconfigureerde regels worden omvangrijke en/of gevoelige bestanden door de eSelector Cryptshare Connect automatisch omgeleid naar de Cryptshare server. Classificatie vindt plaats op basis van adres, subject, type attachment, omvang attachment, inhoud e-mail bericht/attachment of een combinatie hiervan. Een beveiligde verzending van gevoelige en/of vertrouwelijke informatie is hiermee gegarandeerd.

Het veilig versturen van (grote) bestanden is nu wel heel eenvoudig!

De eSelector Cryptshare Connect van eSeCor:

 • Verwerkt berichten automatisch en procesmatig dankzij classificatie van berichten;
 • Ontlast uw medewerkers;
 • Zorgt voor een eenduidige interpretatie van organisatierichtlijnen;
 • Voorziet in wachtwoord management (bv. koppelen aan bestand of SMS gateway);
 • Bespaart tijd en geld door efficiënt gebruik van resources

Meer weten over het geautomatiseerd gebruik van Cryptshare?
Stuur dan een e-mail naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.

RPost Services Integrator

Met de diensten van RPost en de eSelector van eSeCor combineert u de betrouwbare, veilige en geregistreerde e-mailuitwisseling van RMail met de selectie- en integratiemogelijkheden van de eSelector.

De RPost Services Integrator is een speciale versie van de eSelector die de retour berichten van RMail, RSign en RForms herkent en het resultaat kan opnemen in een centraal dossier. Hierdoor kunt u in één oogopslag zien wat de status is van de door u verzonden berichten.

Meer weten over de automatische verwerking van de RMail, RSign en RForms berichten?
Stuur dan een e-mail naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.

eSelector RPost Connect

Met de diensten van RPost en de eSelector van eSeCor combineert u de betrouwbare, veilige en geregistreerde e-mailuitwisseling van RMail met de selectie- en integratiemogelijkheden van de eSelector.

Met de eSelector RPost Connect verwerkt u niet alleen de retour berichten van RMail, RSign en RForms, maar zorgt u ook dat berichten die verzonden of beveiligd moeten worden automatisch via RMail verstuurd worden.

Meer weten over de automatische verwerking van de RMail, RSign en RForms berichten?
Stuur dan een e-mail naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.