iQ.Suite

Geavanceerd e-mail management met iQ.Suite van GBS

De iQ.Suite van de Duitse e-mail management expert GROUP Business Solutions is een veelzijdig hulpmiddel waarmee u van een ‘normale’ e-mailomgeving opeens een zeer waardevol en betrouwbaar hulpmiddel maakt voor uw organisatie.

Waarom is e-mail management noodzakelijk

Alle soorten informatie wordt gedeeld over de hele wereld via e-mail, van contracten tot offertes en facturen. Geen ander medium is in het dagelijks gebruik zo snel en efficiënt. Toch leidt het gebruik van e-mail tot tal van juridische en operationele eisen waar terdege rekening mee gehouden moet worden. Aan uw e-mail system worden eisen gesteld in het kader van veilig en legaal compliant e-mail gebruik. De vereiste efficiëntie en productiviteit kan alleen worden gewaarborgd via een centraal procesgericht e-mail communicatie management systeem.

Om aan deze behoeften te voldoen, bieden wij een uitgebreid e-mail management pakket waarin alle elementen die nodig zijn om e-mail compliance te bereiken aanwezig zijn. Van virus en spam bescherming tot encryptie, uitsluiting van aansprakelijkheid en juridisch veilige archivering, het bestrijkt alle aspecten van een universele e-mail management oplossing.

Onze oplossing ondersteunt de toonaangevende e-mail platformen: IBM Domino en Microsoft Exchange / SMTP, evenals een verbinding met Office 365. Het richt zich op het centrale beheer van alle e-mail communicatie, zonder enige interactie van de kant van de eindgebruiker. Voor u betekent dit een centraal e-business proces dat de juridische en operationele eisen voldoet. Voor ons is het logisch dat het beschikt over connecties met moderne social business platforms en samenwerkingsystemen, zoals IBM Connections en Microsoft SharePoint.

icon-abwehr

Effectieve bescherming tegen cyber aanvallen

icon-wirtschaftlichkeit

Zeer efficient door centraal beheer

icon-recht

Eenvoudig aan te passen aan juridische en organisatie eisen

icon-flexibel

Modulaire opbouw vergroot de flexibiliteit

plattformunabhaengige-nutzung

Platform onafhankelijk. Beschikbaar voor IBM Domino en Microsoft Exchange/SMTP

icon-cloud-mobile

Integratie met social business, cloud en mobiele toepassingen