Over ons

eSeCor zorgt voor veilige communicatie

Internet of Things (IoT), phishing, ransomware…

In deze tijd is digitale beveiliging geen luxe meer, maar noodzaak. Behalve een veelheid aan bedreigingen, is er gelukkig ook een veelheid aan oplossingen. Maar hoe zie je door de bomen het bos nog? Hoe weeg je af welke oplossing past bij jouw bedrijf en bedrijfsvoering, en binnen jouw budget? En hoe implementeer je zo’n oplossing zodat die ook echt effect heeft? Daar is eSeCor voor.

Met onze achtergrond in ICT en Security, zijn wij de perfecte sparringpartner voor ICT- en security professionals, MKB-directeuren en HR-managers. Voor iedereen eigenlijk, die met de bewaking en veilige uitwisseling van gevoelige informatie van doen heeft. We helpen bedrijven de voor hén beste keuze maken. En als de klant dat wil, implementeren we de oplossing en realiseren de inbedrijfname daarvan. Overigens leveren wij naast digitale beveiliging, ook systemen die bedrijfsprocessen verkorten, werkdruk verminderen en bedrijfskosten besparen.

eSeCor adviseert oplossingen van gerenommeerde A-merkleveranciers, die passen bij de klant en bij zijn werkwijze. Daarbij is ons uitgangspunt dat een veilig en goed werkend systeem zo min mogelijk afhankelijk is van de menselijke factor. In de praktijk betekent dit:

  • De gebruiker moet gemotiveerd zijn om het systeem te gebruiken. Dus maken wij het simpel in gebruik, zodat ze er geen last van hebben.
  • Veilig gedrag moet geen keuze zijn, maar een impliciet gegeven. Daarom automatiseren wij systemen zo, dat veilig gedrag min of meer wordt afgedwongen.
  • De centrale beheerder moet het zo gemakkelijk mogelijk krijgen. Dus leveren wij systemen op die simpel in te stellen en te onderhouden zijn.

Leuker kunnen we het niet maken. Wel gemakkelijker. En veiliger. En, in veel gevallen, goedkoper.

Wilt u eens vrijblijvend met ons praten over oplossingen voor úw uitdagingen?    Maak een afspraak

 

We care about your communication

bookcoversmallWake up and smell the value laat je zien waardoor de waarde van een organisatie wordt bedreigt en hoe je er, als leider, voor kunt zorgen dat deze waarde behouden blijft.

Lees meer

eControl

Simpelweg alles onder controle

Met eControl heeft u grip op wie welke informatie ontvangt, verzendt en hoe informatie verwerkt wordt. U voorkomt imagoschade door ongewenste verzending van gevoelige en/of vertrouwelijke informatie. eControl levert u rechtsgeldig bewijs van aflevering en helpt u ook bij het opslaan, zodat informatie later eenvoudig gevonden kan worden.

Lees meer

eSecure

Simpelweg alles veilig

Informatie die u niet toevertrouwt aan een ansichtkaart zou u ook niet zonder aanvullende maatregelen moeten delen of versturen. Met eSecure heeft u het broodnodige gereedschap voor de beveiliging van uw waardevolle informatie. Met onze oplossingen voorkomt u dat belangrijke en gevoelige informatie uitlekt of in verkeerde handen komt.

Lees meer

eOrganize

Simpelweg alles goed geregeld

Net als voor andere zakelijke documenten geldt ook voor zakelijke e-mail dat deze betrouwbaar en gecontroleerd verzonden, ontvangen en bewaard moet worden. Door uw e-mail goed te organiseren, bespaart u tijd en kosten. Met eOrganize laat u geen informatie verloren gaan en borgt u uw in- en uitgaande informatie conform relevante wet- en regelgeving.

Lees meer

Contact

Naam*

Email*

Onderwerp

Uw bericht