RPost

Versterk uw e-mail

E-mail is het meest gebruikte middel voor zakelijke communicatie en uitwisseling van gegevens tussen organisaties. Als 40 jaar oud systeem is het huidige Internet e-mail feitelijk ongeschikt voor dit soort gebruik. Als partner van RPost Nederland levert eSeCor de RMail®, RSign® en RForms® diensten van RPost waarmee een aantal belangrijke hiaten van Internet e-mail ingevuld kunnen worden.

RMail

RMailRMail is

Aangetekende E-mail®.

De wereldwijde standaard voor rechtsgeldige bewijslast ten aanzien van de bezorging, openen, officiële tijdstip van verzending en ontvangst, inhoud en bijlage met de hele audit trail van een e-mail bericht.

E-mail Encryptie

Biedt een variëteit aan configuratie opties om een zo hoog mogelijk niveau aan beveiliging te waarborgen zonder gebruikersgemak en flexibiliteit uit het oog te verliezen. Veel organisaties wereldwijd maken gebruik van RMail e-mailencryptie. RPost is de trotse winnaar van de World Mail Award 2011 voor beveiliging.

Rechtsgelding elektronisch ondertekenen

Sluit overeenkomsten sneller met rechtsgeldige handtekeningen onder documenten en contracten als verzender en geadresseerden. Ook formulieren kunnen digitaal ingevuld en ondertekend worden. Volledig rechtsgeldig. Eenvoudig te gebruiken en te verzenden per email.

Grote berichten en Document Services

Zet bijlage automatisch om naar PDF formaat met de optie om meta data op te schonen, verwijdering van geschiede¬nis, compressie en berichtenverkeer tot 200MB.

Digitale Zegel®

Officiële tijdstempel en bericht authenticatie. Voeg aan uw e-mail bericht en bijlage een digitale zegel toe eventueel voorzien van een digitale handtekening. De handtekening is gewaarmerkt met een unieke tijd¬stempel en de documenten in de bijlage zijn voorzien van een PKI certificaat dat de integriteit van de inhoud en verzender waarborgt.

Gecertificeerde E-mail™

Authenticatie van de ver¬zender om geadresseerde een eenvoudige manier te verschaffen om zich te verzekeren dat de email daad¬werkelijk van de des-betreffende persoon afkomstig is.

SideNote®

Biedt de optie om een vertrouwelijk bericht toe te voegen aan een e-mail alleen zichtbaar voor ge-adresseerden in CC, zoals een gele Post-it, bovenaan in de e-mail.

Per 1 januari 2014 kost het versturen van een aangetekend poststuk € 7,95. Wanneer u het document per RMail aangetekend verstuurt kost dit u ca. € 0,58. Ook bespaart u op papier, print- en handelingskosten en een ritje naar het postkantoor. RMail is in staat om met ieder e-mailsysteem te werken, slaat geen e-mail op en is 100% veilig. Door RMail te combineren met andere producten uit eOrganize en eControl is het mogelijk om het verzenden via RMail volledig geautomatiseerd te laten verlopen, geheel afgestemd op de wensen van uw organisatie.

Lees hier meer over RMail, stuur een bericht naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.

RSign

RSign_hpRSign is een web-gebaseerde dienst waarmee u vanuit vrijwel elke computer of mobiel apparaat documenten elektronisch kan laten ondertekenen. De voorbereiding van uw document is zeer eenvoudig. U importeert uw document naar de RSign server en sleept de gewenste invoervelden met de muis naar de juiste plaats. Als u hetzelfde document meermalen wilt gebruiken, kunt u dit document opslaan als een template.

Het verkrijgen van een ondertekende overeenkomst is net zo eenvoudig. U kiest een template of begint met het uploaden van een nieuw document, kiest uw ontvangers, maakt de benodigde velden en kiest “Verstuur”. Dat is het!

Ondertekenaars ontvangen een e-mail met een link om het document te bekijken en te ondertekenen. RSign begeleidt de gebruikers door het proces. Na voltooiing wordt een ondertekend en gewaarmerkt afschrift van het document verzonden naar alle partijen.

Lees hier meer over RSign, stuur een bericht naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.

RForms

RForms_hpPDF-formulieren eenvoudig gemaakt voor u en uw klanten.

RForms is een full-service oplossing voor de automatisering van PDF-formulieren. RForms is met name geschikt voor organisaties die gebruik maken van complexe PDF-templates en formulieren als onderdeel van hun bedrijfsprocessen. RForms transformeert bestaande PDF-formulieren in dynamische en geautomatiseerde formulieren zonder extra PDF-software, gereedschappen, of licenties.

Met RForms zijn bedrijven in staat om hun bestaande PDF-formulieren in te zetten in elektronische werkstromen. De PDF-formulieren kunnen door gebruikers ingevuld en voorzien van een digitale handtekening. Na ondertekening stuurt RForms rechtsgeldig getekende kopieën naar alle betrokkenen. De verzender ontvangt ook een XML bestand met de ingevulde gegevens.

Een geregistreerd formulier kan eenvoudig gemaild worden naar degene(n) die het formulier moet(en) invullen. Pas op het moment van ondertekening, wordt een verbinding met de service van RPost gemaakt.

Meerdere personen kunnen het formulier invullen, maar het kan maar door één persoon getekend worden.

Lees hier meer over RForms, stuur een bericht naar info@esecor.nl of gebruik ons contactformulier.