Wake up and smell the value

Waarom wil jij dit boek?

In de onderneming waar jij werkzaam bent, als bestuurder, manager of ondernemer, wordt van jou leiderschap verwacht. Een collectief kan immers niet zonder leider.

Als leider speel je een belangrijke rol in het succes van de onderneming. Je hebt een duidelijke visie, je draagt zorg voor de continuïteit en je stimuleert medewerkers. Medewerkers kijken naar jou voor de marsroute, de snelheid en de middelen waarmee je de missie van de organisatie realiseert. Jouw voorbeeld wordt gevolgd en de impact van jouw gedrag is enorm. Je voorziet in bestaanszekerheid voor jouw medewerkers, in betrouwbaarheid voor klanten en in een stabiele factor voor de maatschappij. Dat schept een zware verplichting. Jij, als leider, hebt de verantwoordelijkheid om waarde te creëren en te behouden. Als je een onvermoede kans ruikt om dat nog beter te doen dan je al doet, grijp je die kans.

Daarom wil jij dit boek.

Met vriendelijke groet,

eSeCor
Leo de Rooij

Aanvraagformulier

Vraag nu het boek “WAKE UP AND SMELL THE VALUE” aan door onderstaand formulier volledig in te vullen. Wij nemen contact met u op voor het adres.

Bedrijfsnaam*

Uw naam*

Functie*

Telefoon*

E-mailadres*

Opmerkingen